صفر تا 100 خط تولید ظروف یکبار مصرف
خط تولید ظروف یکبار مصرف یکی از خطوط تولیدی است که میتواند با موفقیتهای قابل توجهی در بازار فروش داشته باشد.
استفاده از ظروف یکبار مصرف در زندگی روزمره و مراسمهای مختلف از جمله مراسم شادی، ترحیم و مناسبتهای مختلف پر رونق است.
این امر باعث افزایش نیاز به تولید بیشتر این نوع ظروف میشود.
از این رو، راهاندازی یک کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف میتواند فرصتی مناسب برای کسب و کار موفق باشد.
برای تأسیس یک کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف، این مراحل را باید طی کنید:
1. تهیه برنامه کسب و کار: شامل تحقیقات بازار، بررسی رقبا، تعیین نیازمندیهای تولید و بازاریابی محصولات.
2. انتخاب مکان: انتخاب محل مناسب بر اساس نیازمندیهای تولیدی، دسترسی به منابع و بازارهای هدف.
3. حصول مجوزهای قانونی: شامل مجوزهای شهرداری، بهداشت، ایمنی و محیط زیست مورد نیاز.
4. تهیه تجهیزات و ماشینآلات: انتخاب و تهیه تجهیزات تولیدی و ماشینآلات با کیفیت مناسب.
5. استخدام نیروی کار: جذب نیروهای ماهر و آموزش دادن به آنها برای اجرای فعالیتهای تولیدی.
6. تولید آزمایشی: انجام تولید آزمایشی برای ارزیابی کیفیت محصولات و بهبود فرآیند تولید.
7. بازاریابی و توزیع: برنامهریزی برای بازاریابی محصولات و ایجاد شبکه توزیع مناسب.
8. راهاندازی و بهرهبرداری: شروع فعالیت تولیدی و مدیریت بهرهوری و کنترل کیفیت محصولات.
این مراحل اصلی برای تأسیس یک کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف میباشند.
سالن تولید مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید ظروف یکبار مصرف:
با توجه به اینکه یک خط تولید کامل ظروف یکبار مصرف شامل دو دستگاه اصلی با ابعاد زیر می باشد
الف – دستگاه تولید ورق: ابعاد حدودی : ارتفاع 2 متر / عرض 1.5 متر / طول 8 متر
ب – دستگاه پرس ترموفرمینگ : ابعاد حدودی : ارتفاع 2.8 متر / عرض 1.9 متر / طول 6 متر با لیوان جمع کن
با توجه به ابعاد دستگاههای فوق و در نظر گرفتن یک خط تولید ،درابتدای شروع به تولید و همچنین مقدار حداقل فضا برای انبارتولید و مواد اولیه ،
لذا سالن حداقل با متراژ 150 متر با ارتفاع حداق 4 متر ، برای شروع به تولید لازم میباشد .
ابعاد حدودی سالن مورد نیاز : عرض حداقل 7 متر ( با توجه به ابعاد دستگاه جهت جاگذاری در سالن )
نمای داخلی سالن :
نمای داخلی سالن : حداقل وضعیت مورد قبول برای سالن باید دارای کف بتنی تمیز با دیوار سیمان سفید و یا دیوار آجر نما باشد
ولی در بعضی از استانها برای دریافت مجوز بهداشتی و شماره پروانه ساخت بهداشت بایستی کف سالن موزاییک و دیوارها نیز
تا حدود 2 متر سنگ نما و یا کاشی بهداشتی باشد ( سالن با تعریف بهداشتی ) دریافت مجوز بهداشتی و پروانه ساخت ،
برای تولید ظروف یکبار مصرف الزامی میباشد ولی در حد تولید مواد غذایی سخت گیری انجام نمی شود
و حتی بیش از 50 درصد تولید کنندگان مخصوصا واحدهای قدیمی ، بدون مجوز فعالیت میکنند و در حد وجدان خودشان رعایت اصول را انجام میدهند .
( بازار فروش بالا مخصوصا در بعضی از ایام ، عاملی برای عدم دریافت مجوز بهداشتی ، میباشد )
البته لازم به یاد آوری است کارخانجات و واحد هایی که دارای مجوز و پروانه ساخت بهداشتی بوده و جنس خود را با آرم و مارک و شماره مجوز ،
مشخص به بازار عرضه می کنند دارای اعتبار خاصی در بازر بوده ، وقیمت فروش محصولاتشان نسبت به تولیدکنندگان بی نام ، بالاتر بوده و دارای مشتری خاص خود می باشند
برای فروش ظروف یکبار مصرف به واحدهای صنایع غذایی مانند لبنی برای تامین ظروف یکبارمصرف بسته بندی این واحد ها ،
داشتن پروانه ساخت بهداشتی الزامی و ضروری میباشد و حتی کارخانه های لبنی هنگام صادرات کالا و یا بازدید های سازمان های نظارتی مانند استاندارد ،
باید نسبت به ارائه پروانه ساخت بهداشتی ظروف یکبارمصرف کنار پروانه بهداشتی خود اقدام نمایند.
در بحث صادرات نیز ، دارا بودن پروانه ساخت بهداشتی ، کاملا ضروری می باشد .
برق مورد نیاز : حداقل 100 آمپرمی باشد
سرمایه مورد نیاز:
میزان سرمایه مورد نیاز برای تأسیس یک کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف بستگی به اندازه و نوع کارخانه، تجهیزات مورد نیاز، مکان، نیروی کار و سایر عوامل دارد.
بهترین راه برای استعلام کردن قیمت تماس با مشاوران گروه صنعت پلیمر غرب است.
شرکت صنعت پلیمر غرب سازنده انواع ماشین آلات صنعتی
⇐دستگاه تولید ظروف یکبار مصرف
⇐خط تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی
⇐اکسترودر
⇐ورقساز